Aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft

In Science Centre Delft gaat de wondere wereld van techniek voor je open! Samen met TU-wetenschappers bouwt het Science Centre interactieve presentaties over TU-onderzoek. Doe mee en denk mee met de ontwikkeling! Bezoekers testen bijvoorbeeld hun eigen zweefvliegtuig of bouwen de auto van de toekomst.

Bezoek sciencecentre.tudelft.nl »

Leuke experimenten

Het hele jaar door kunnen bezoekers deelnemen aan interessante workshops. Maak en test je eigen zweefvliegtuig, bouw de auto van de toekomst of ontwerp zelf figuren van piepschuim. Op de website van het Science Centre staat de agenda met deze en nog veel meer workshops. Super leuk voor kinderen van tien tot en met vijftien jaar zijn de Science Camps in de zomer. Tijdens uitdagende workshops van één week leer je je eigen long- of skimboard te maken.

Verjaardag vieren of schooluitje

De studenten van TU Delft dragen graag hun kennis over aan de jongere generatie. Samen met de klas iets leren? Of een boeiend verjaardagsfeest organiseren? Neem vrienden en klasgenootjes mee naar Science Centre Delft. De studenten en medewerkers begeleiden groepen bij een leuke workshop. Van een knikkerbaan maken voor de kleintjes tot het bouwen van je eigen Nuna8, een auto die rijdt op zonne-energie.

Wil je de studenten volgen? Kijk TU Delft TV: een studentenproject wat bijzonder onderzoek en leuke projecten vastlegt op video. Door de 2 à 3 minuten durende filmpjes duik je in de wereld van de TU Delft.

Mineralen en fossielen

Het vernieuwde Mineralogisch-Geologisch-Museum is ook onderdeel van Science Centre Delft. In dit museum is een prachtige collectie kristallen, ertsen, fossielen en mineralen te zien. Met een rondleiding kom je alles te weten over deze collectie.

Science Centre Delft

Aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft in Delft leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

sciencecentre.tudelft.nl »

Doe en denk mee.

Bekijk de techniek van de TU Delft

Doe en denk mee.

Doe en denk mee.

Doe en denk mee.

Science Camp.

Doe en denk mee.

Mineralogisch geologisch museum.