Uitstapjes / Antwerpen / MAS - Museum aan de stroom

MAS - Museum aan de stroom

Cijfer 8.0 van 10 punten.8.08.08.08.0Bezoekers geven gemiddeld een 8,0. Lees de reviewgeef uw beoordeling
MAS - Museum aan de stroom

Het Museum aan de stroom (MAS) brengt een enorme collectie voorwerpen bijeen. In het prestigieuze gebouw zijn tijdelijke tentoonstelling te zien en staat een enorme collectie in een toegankelijk kijkdepot. Leer Antwerpen kennen in al haar facetten! Als wereldstad, als havenstad en als smeltkroes van culturen en religies. Behalve een museum biedt het MAS ook een prachtige wandelboulevard, met een bijzonder uitzicht, een dakpanorama, een museumplein en cafť.

Vraag offerte aan Stuur e-mail+32 3 338 44 34

Diamantpaviljoen

Waarom wordt Antwerpen het centrum van de diamanthandel genoemd? In het vierde paviljoen van het MAS, het Diamantpaviljoen, komt een schitterend verhaal tot leven over de rijke geschiedenis van de stad.

www.mas.be »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen MAS - Museum aan de stroom met een 8,0. Lees de review van MAS - Museum aan de stroom.

Adres en Locatie

Adres: Hanzestedenplaats 1, 2000, Antwerpen, provincie Antwerpen
Breedtegraad/lengtegraad: 51.228390 4.404804

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 5,00 p.p.
65+: € 3,00
Kinderen: € 1,00
Peuters: Gratis
Genoemde prijzen gelden voor de permanente opstellingen. Voor de tijdelijk exposities gelden andere tarieven. Kijk hiervoor op de website van het MAS. Het kijkdepot en de boulevard zijn gratis toegankelijk.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Lift Voorzieningen voor doven Voorzieningen voor blinden

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op: In de zomer is het MAS open tot 18:00 uur. De boulevard en panorama zijn open van dinsdag tot en met zondag van 9:30 uur tot 00:00 uur, in de winter tot 22:00 uur geopend.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, tweede pinksterdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 1 augustus 2014, disclaimer.

Reviews MAS - Museum aan de stroom

Bezoekers waarderen MAS - Museum aan de stroom met een 8,0. Lees de review van MAS - Museum aan de stroom.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!