Rondvaarten over mooiste rivier van Nederland


-advertentiepositie-



Rondvaarten over mooiste rivier van Nederland

OPGEHEVEN - Welkom aan boord! Het hippe rondvaartschip de Vechtwinde neemt je mee over de mooiste rivier van Nederland. Ook rolstoelgebruikers kunnen aan boord van dit schip de Vecht ontdekken. Reserveer een rondvaart of zelfs wat extra's!

Rondvaart op de Vecht

Arrangementen

Rondvaart.nl biedt naast ontspannen vaartochten ook leuke arrangementen aan. Zo wordt een vaartochtje net wat feestelijker! Een paar voorbeelden:
  • Rondvaart ochtendprogramma (€ 19,- p.p.) - De Vechtwinde vertrekt om 11:00 uur voor een rondvaart op de Vecht. Startpunt is gemeentehuis Goudestein in Maarssen. Het mooiste deel van de Vecht begint hier. Onderweg deelt de kapitein allerlei interessante feiten over de bezienswaardigheden.
  • Rondvaart in combinatie met high tea (€ 39,50 p.p.) - Lekker in het zonnetje op het achterdek trakteert de bemanning op een heerlijke high tea. De fijnste hapjes en Engelse lekkernijen zijn met zorg gemaakt. Ondertussen glijdt het schip over het water van de Vecht of de Amstel.

Rondvaarten over mooiste rivier van Nederland in Maarssen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rondvaart.nl

Rondvaarten over mooiste rivier van Nederland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.