1

Zwemmen, bowlen en spelen bij Kidz Village


-advertentiepositie-



Zwemmen, bowlen en spelen bij Kidz Village

Let op: het hele park is momenteel gesloten. Inclusief Kidzvillage, het zwembad, de bowling en de horeca. Kidz Village staat voor urenlang vermaak. In het klim- en klauterspektakel van drie verdiepingen amuseert de kleine bezoeker zich met de leukste binnenactiviteiten voor kinderen! Ga lekker klauteren op de speeltoestellen, maak lol met een ballenkanon en waggel over de gammele touwbruggen. Klaar met de ontdekkingstocht? Neem een verfrissende duik in het overdekte zwemparadijs. Wie durft er van de 40-meter lange waterglijbaan te glijden? Wie liever niet nat wordt, is beter af bij de vier bowlingbanen. De allerkleinsten kunnen hier bumperbowlen, zodat ze altijd raak gooien. Alles in dit heerlijke speelcentrum is overdekt, dus ook als het buiten guur en koud is blijft spelen bij Kidz Village een dag vol plezier!

Speel er vrolijk op los bij Kidz Village

Kinderen van alle leeftijden genieten naar hartelust bij Kidz Village in Biddinghuizen. Het grote overdekte speelparadijs bestaat uit maar liefst drie verdiepingen en biedt gezinnen alles wat zij nodig hebben voor een heerlijke dagje uit. Ook voor schoolreisjes is Kidz Village een populaire bestemming. Deze wereld vol plezier herbergt een indoor speelterrein, een space bowlingbaan en een lekker warm zwemparadijs.

Overdekt speelparadijs

Het klim-, klauter- en ballenspektakel van Kidz Village is een ware ontdekkingstocht. De ballenkanonnen, springkussens, touwbruggen, klauterbanen, glijbanen en trampolines zorgen voor uren speelplezier bij kinderen van alle leeftijden. De kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud vermaken zich prima in de spannendste speelattracties, terwijl de allerkleinsten ongestoord kunnen spelen in de speciale speelhoek. De mooi aangeklede bowlingbaan biedt plezier voor jong en oud.

Ga lekker zwemmen!

Na een ochtendje spelen is het heerlijk zwemmen in het tropische zwembad. De toegang tot het waterparadijs zit bij de prijs in van alle reserveringen die er in Kidz Village gemaakt worden. Er mag onbeperkt gebruik gemaakt worden van het bad, binnen de openingstijden. Hier is er volop waterpret met de lange waterglijbaan van maar liefst veertig meter. De peuters en kleuters hebben lekker hun eigen stekje in een apart kinderbad. Bij mooi weer wordt het zwembad nog groter, want dan gaan de schuifdeuren open en nodigt de grote ligweide uit om heerlijk te genieten van de zon.

Zwemmen, bowlen en spelen bij Kidz Village in Biddinghuizen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kidzvillage.nl

Zwemmen, bowlen en spelen bij Kidz Village
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.