1

Floating Dutchman - met de amfibiebus door Amsterdam - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Floating Dutchman - met de amfibiebus door Amsterdam - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN!
Ontdek Amsterdam op spectaculaire wijze met de Floating Dutchman. Vertrek vanaf de luchthaven Schiphol richting het centrum van Amsterdam. Eenmaal in het centrum aangekomen wordt koers gezet naar de 'splash zone' naast Science Centre NEMO. Hier vindt de spectaculaire plons plaats! De bus, plonst de gracht in en vaart verder als boot! Vaar langs onder andere de Magere Brug, de Hermitage en het Scheepvaartmuseum. Na de rondvaart rijdt de bus weer het water uit om vervolgens terug te keren naar de luchthaven Schiphol.

Floating Dutchman is een unieke ervaring voor het hele gezin, met familie, met vrienden of met gasten uit het buitenland en is de manier om Amsterdam op een unieke wijze te leren kennen!

Bedrijfsuitje en groepen

De Floating Dutchman is naast leuk voor kleine groepen ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden zoals bedrijfsuitjes of groepsuitjes.

Het arrangement 'Borrelen en Plonsen' is speciaal ontwikkeld voor groepen. U wordt ontvangen in het typisch Amsterdamse Van Gogh Café. Dit café bevindt zich tegenover Amsterdam Centraal en boven parkeergarage P1 Centraal en is dus gemakkelijk bereikbaar. In deze sfeervolle omgeving kun je lekker borrelen (onbeperkt bier, wijn en frisdrank) en genieten van borrelnootjes, oude Hollandse kaas, komijnekaas, leverworst met Amsterdams zuur.

Na de borrel komt de Floating Dutchman voor rijden en maak met je groep een spectaculaire tour over de weg en door de grachten van Amsterdam. Na afloop van de Floating Dutchman tour word je weer teruggebracht naar het Van Gogh Cafe. Het arrangement 'Borrelen en Plonsen' is te reserveren vanaf 40 betalende personen voor € 59,00 per persoon. (inclusief 1,5 uur borrel en circa 1 uur Floating Dutchman).

Dit uitje van de Floating Dutchman bestaat niet meer en is definitief gesloten.

 

Floating Dutchman - met de amfibiebus door Amsterdam - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.