Op pad met de Picknickfiets met GroenUit in Drenthe - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Op pad met de Picknickfiets met GroenUit in Drenthe - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN!
De groenste uitjes van Drenthe beleef je samen met Groenuit.nu. Van op pad met een elektrisch skateboard tot een rondje met de Segway: Beleef het, niets is te gek bij Groenuit.nu! Een aanrader is de Picknickfiets. Genieten van de omgeving en ondertussen lekker eten!

Segway

Tijdens een Segway Tour kom je helemaal tot rust. Heerlijk genieten van de prachtige omgeving, terwijl je helemaal niets hoeft te doen! Overal in Nederland kun je rijden met de Segway.

Flyboarden

Een spectaculair idee voor een groepsuitje is Flyboarden. De schoenen met motoren zijn verbonden met een jetski. Door een slang wordt het water opgezogen en de motoren spuiten het water op volle kracht omhoog. Zo schiet je de lucht in als een dolfijn.

Picknickfiets

Stap ook eens op de Picknickfiets. Terwijl je geniet van de buitenlucht en lekker fietst ga je gezellig met elkaar gaan picknicken. De picknickfiets is van alle gemakken voorzien!

Trikke

Iets nieuws van Groenuit.nu is Trikke. Een trikke is een elektrische aangedreven driewieler, die wel 25 kilometer per uur kan rijden. Geniet van de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld, en de Drentse landerijen aan de Es.

Kijk voor nog veel meer leuke activiteiten op Groenuit.nu. De uitjes zijn ook hartstikke geschikt als bedrijfsuitje! Dan leer je je collega's op een hele andere manier kennen.

Op pad met de Picknickfiets met GroenUit in Drenthe - GESLOTEN in Dieverbrug leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Op pad met de Picknickfiets met GroenUit in Drenthe - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.