1

Brabantse Groepsuitjes


-advertentiepositie-



Brabantse Groepsuitjes: gezellige groepsactiviteiten!

Een dagje op pad met vrienden, familie of collega's? Kies uit 101 kant-en-klare arrangementen bij BrabantseGroepsuitjes. Kies uit talloze sportieve, creatieve, grappige en culinaire uitjes in de prachtige natuurrijke omgeving van het Brabantse Diessen. Meerdere dagen leuke uitjes beleven? Overnacht in het comfortabele Hotel Auberge De Hilver of in een van de huisjes in vakantiepark Landal Duc de Brabant.

Stel je eigen dag samen

Het aanbod van groepsuitjes bij BrabantseGroepsuitjes.nl is enorm! Kies uit meer dan honderd kant-en-klare arrangementen, waaronder:
  • Racen op een wc-pot of in een badkuip;
  • Koe knuffelen en zelf kaas maken;
  • Rijden in een buggy of landrover;
  • Een gezellige huifkar-picknick;
  • Paintballen en abseilen;
  • En nog veel meer!
Tip: stel je eigen arrangement samen. Geen inspiratie? Kies uit een van de vele voorbeeld-arrangementen. Voor elk budget is er iets: bekijk de voordelige budget-toppers.

Dagje Afrika in de provincie

Een dagje naar Afrika? Dat kan ook bij Brabantse Groepsuitjes! Na ontvangst met koffie of thee trommelt de groep zichzelf naar het donkere hart van Afrika met de workshop djembé. Gevoel voor ritme is hierbij belangrijk, maar samenwerken ook! Na een Kempische lunchtafel is het tijd voor een bezoek aan safaripark Beekse Bergen. Verken het unieke wildpark te voet, of per boot of bus en sluit de dag af met een echte Afrikaanse 'braai': een rijk barbecue-buffet.

Verken Brabant op de tandem

Of maak er juist een Hollands dagje uit van met een Middagje De Hilver. Maak een tandemtocht door een prachtig vennengebied en bezoek een bierbrouwerij. Rust eventjes uit bij het 'beste café van Nederland' voor een borrel. Speel een rondje midgetgolf en geniet urenlang van lekker eten en drankjes.
Ontdek de meest veelzijdige groepsuitjes!

Brabantse Groepsuitjes in Diessen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.brabantsegroepsuitjes.nl

Brabantse Groepsuitjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.