Beleef de avonturen van Adfunturepark: binnen en buiten!


-advertentiepositie-



Beleef de avonturen van Adfunturepark: binnen en buiten!

Hoe kom je aan de overkant van het woud van Adfunturepark? Zet je schrap en ga de strijd aan met de bruggen, netten en tokkelbanen op wel 5,5 meter hoogte! Dit uitstapje is niet voor angsthazen met hoogtevrees!

Langste indoor tokkelbaan

Adfunturepark in Dokkum is een indoor klimpark in Friesland voor iedereen vanaf acht jaar. Beleef de unieke, spectaculaire onderdelen van het klimpark, zoals de netswing, het vliegend tapijt en de bungeejumpbrug. Sla ook vooral de langste indoor tokkelbaan van Nederland niet over! Er zijn vier verschillende parcursen: de Inca Trail, de Arabesque Trail, de Himalaya Trail, de Pirate Trail. Elk parcours heeft zijn eigen unieke uitdagingen.

Speelavontuur: zoek het goud!

Is het klimpark nog een tikkeltje te spannend? Dat geeft niets, in het speelpark van Adfunturepark beleef je minstens zulke grote avonturen! Glij met een heuse tube de piratenbelevenis tegemoet en spring op het Galjoen. Open daarna de jacht naar het Inca-goud, dat ergens tussen de ruïnes begraven is. Is de buit binnen? Vaar met een aquabootje over de Lagune, schud je vervolger af tijdens een wedstrijdje in de aquaballs en berg de schat veilig op.

Steps

Je kunt bij het Adfunturepark steps huren voor een mooie tocht door het prachtige Dokkum. Ook een wandeling met GPS is een echte aanrader!

Beleef de avonturen van Adfunturepark: binnen en buiten! in Dokkum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.adfunturepark.nl

Beleef de avonturen van Adfunturepark: binnen en buiten!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.