De Wilgenweard: familiedagen en vrijgezellenfeesten


-advertentiepositie-



De Wilgenweard: familiedagen en vrijgezellenfeesten

Middenin het groene hart van Overijssel, aan bos en water, vind je De Wilgenweard. Een accommodatie met de leukste activiteiten voor teambuilding, teamuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeesten. Duik samen de natuur in en ontdek de sportieve kant van jezelf! Tijdens een spannende ervaring met tokkelen of abseilen en daarna een vlot bouwen bijvoorbeeld?

Feesten aan de oever

Stel zelf een leuk familiefeest of vrijgezellenfeest samen aan de oevers van de Regge. Hier ligt het begin van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied wat ideaal is voor de leukste activiteiten. Na een compleet verzorgde dag vol hilarische activiteiten en een warm buffet, blijven al de gasten gewoon logeren in de sportherberg van De Wilgenweard.

Survival, pizza bakken of cheerleaden

  • Zet je vrijgezel helemaal in het zonnetje tijdens de populaire Bachelorsurvival met een strenge drillinstructeur.
  • Met vrouwen op stap? Kies voor een workshop Paaldansen, Salsa of Cheerleaden.
  • Voor de vrijgezel die liever van het buitenleven geniet is de workshop Pizzajolly de meest geschikte keuze. Verblijf lekker in de frisse buitenlucht, maak zelf een pizza en bak hem af in de houtoven.
  • Het spannende spel 'Wie is de Mol?'
  • Of kruip in de huid van Tom Cruise met de activiteit 'Mission Impossible'!

Themafeesten en zaalverhuur

Huur een van de drie sfeervolle feestzalen voor een bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest. Bij mooi weer kan het feest gewoon op het terras gegeven worden. Om een dag extra bijzonder te maken, combineer je een sportieve activiteit met een tocht in de rondvaartboot. De Wilgenweard helpt ook graag bij het organiseren van themafeesten. Kies je voor een echte 'Ik Hou Van Holland'-avond of past een 'Maffia Pokernight'-feest beter bij je gezelschap?

De Wilgenweard: familiedagen en vrijgezellenfeesten in Nijverdal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, workshop, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.wilgenweard.nl

De Wilgenweard: familiedagen en vrijgezellenfeesten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.