Ontdek de geheimen van de weerman


-advertentiepositie-



Ontdek de geheimen van de weerman

Dit uitstapje is tijdelijk niet beschikbaar. Als het koud is, hoop je op de warme zon en als het warm is, verlang je naar een frisse regenbui. Iedereen praat of klaagt over het weer! Neem een kijkje in de bijzondere wereld van de weerkamer, die 24 uur per dag actief is. Bezoek ook de radio- en tv-studio, waar je even voor het groene doek kunt staan.

Workshops

Wil je weten of het droog blijft vandaag of dat er toch een regenbui valt? Leer de wolken kennen tijdens één van de workshops over het weer. Het is ouderwets genieten met de workshop over weerspreuken. Of kies voor een interessante workshop over klimaatverandering, weer en gezondheid of tornado's. Ga op jacht naar dit bijzondere natuurverschijnsel!

Combineer een workshop bij MeteoGroup voor een sportief dagje uit met één van de arrangementen: een steptour, stadswandeling of een workshop schapendrijven of kies voor een culinair arrangement!

Workshops bij Meteo Consult

Ontdek de geheimen van de weerman in Wageningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.weer.nl

Ontdek de geheimen van de weerman
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.