Bungalowpark De Vlietlanden


-advertentiepositie-



Vakantie aan het West-Friese water

Echte waterratten beleven een heerlijke vakantie in Bungalowpark De Vlietlanden. Alle bungalows liggen direct aan het water. Vanaf bed kan dus zo in het bootje worden gerold om de prachtige West-Friese omgeving te verkennen.

Bungalowpark De Vlietlanden

De accommodaties van Bungalowpark De Vlietlanden zijn meer villa's dan bungalows. Er zijn bungalows geïnspireerd op een Noord-Hollandse stolpboerderij, een villa met een glazen erker voor nog meer zon of een bungalow met een enorme uitbouw aan de woonkamer. Elke bungalow heeft een eigen aanlegsteiger. Boten zijn te huur bij Botenverhuur De Vlietlanden.

Activiteiten

Naast mooie vaartochten is er nog veel meer te doen tijdens een vakantie in Wervershoof. Huurders kunnen gratis een balletje slaan op de tennisbaan en genieten van een hapje en een drankje in De Ontspannerij. Op vijfhonderd meter afstand ligt het park De Vooroever, een perfecte combinatie van water, natuurgebieden, zonneweiden en strand. Een paradijs voor surfers en zonaanbidders. Bezoek ook eens het rustieke stadje Medemblik!

Bungalowpark De Vlietlanden in Wervershoof leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vlietlanden.nl

Bungalowpark De Vlietlanden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.