Weber Grill Academy


-advertentiepositie-



Weber Grill Academy - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Deze zomer geen aangebrande worsten en hamburgers op de barbecue. Want je kunt zoveel meer met de barbecue. Je leert hoe je de lekkerste gevarieerde vlees- en visgerechten kunt maken op de barbecue en bijvoorbeeld ook kunt grillen met groente. Iedereen kan goed leren barbecueën op Weber Grill Academy. De professionals leren de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. Naast Sneek worden de cursussen ook in andere plaatsen gegeven. Check de website voor de andere locaties.

Tijdens de workshop in Lokaal 55, een oud slachthuis in Sneek, die meer dan vier uur duurt, wordt de deelnemers geleerd een compleet driegangenmenu voor meerdere personen op de barbecue te bereiden. Aansteken, onderhouden: alles over de barbecue. Een gezellige en vooral leerzame workshop!

Sneek

Reitse was de eerste Grill Master van Weber, dus hij weet wel hoe het moet! Hij begon met de workshops in zijn restaurant in Joure, maar heeft nu een nieuwe locatie gevonden. Kom ook barbecueën in Sneek!

Weber Grill Academy in Sneek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.weber.com

Weber Grill Academy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.