Wandelen door Belgische steden met 7CQ - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Wandelen door Belgische steden met 7CQ - GESLOTEN

De activiteiten van wandelgids van 7CQ zijn definitief gestopt.

Tijdens een stedentrip wil je natuurlijk niets van de stad missen. Met een wandeling van 7CQ hoef je daar niet bang voor te zijn! Dit wandelconcept voert langs de mooiste plekjes in de Belgische steden. Wandel mee langs beroemdheden, historische plaatsen en culturele pareltjes. Van Antwerpen tot in Waterloo!

Wandelroutes

Verken één van de steden in België eens met een bijzondere en eenvoudige wandelroute van 7CQ. Aan de hand van prachtige foto's voert de route langs de bezienswaardigheden van de stad. Alle hoogtepunten komen voorbij, van culinair tot cultureel en historisch. De wandeling bestaat uit één grote wandellus, opgedeeld in drie delen. Zeven fotokaarten wijzen steeds de weg. De wandelaars moeten wel even puzzelen om de fotokaarten in de juiste volgorde te zetten. Als beloning volgt er een leuke historische noot of een vraag. En natuurlijk de instructies om de volgende fotokaart te vinden. De route is op elk gewenst moment te onderbreken. Ontdek zo de hele stad, zonder achter een gids aan te moeten hollen!

Wandelen door Belgische steden met 7CQ - GESLOTEN in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandelen door Belgische steden met 7CQ - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.