1

Hop on-hop off: ontdek Amsterdam op je eigen tempo


-advertentiepositie-



Hop on-hop off: ontdek Amsterdam op je eigen tempo

Toeristen zijn gek op Amsterdam met haar mooie grachten en musea. Maar ook voor Nederlanders is onze hoofdstad de moeite waard. Overal rijden de bussen van Tours & Tickets rond en je bepaalt zelf wanneer je instapt of uitstapt. Geen vermoeide voeten en een regenbui op je hoofd, want in deze bus zit je heerlijk comfortabel. Door het panoramische dak heb je prachtig zicht op de stad. Een ideale manier van reizen als je een dagje Amsterdam doet of als je er een paar dagen bent: er is ook een ticket voor 48 uur verkrijgbaar.

Mis geen hoogtepunt

De bus tourt langs de bekende Amsterdamse grachten. Kom je in de buurt van een bezienswaardigheid die je van dichterbij wilt bekijken? Stap uit bij één van de vele Hop on-Hop off-haltes. De karakteristieke ruggen, de Dam, het Koninklijk Paleis, de oudste windmolens van Amsterdam. De bussen komen overal langs, zo mis je geen hoogtepunt en bepaal je zelf wanneer je wat ziet. Bekijk hier alvast de route en alle Amsterdamse hoogtepunten.
Elke vijftien of twintig minuten vertrekt er zo'n vrolijke rode bus, tussen 9:30 uur en 19:00 uur. In maar liefst zestien talen wordt er aan de passagiers verteld wat er te zien is.

Na een rondrit en het 'hoppen' vraagt de stad natuurlijk om een uitgebreide ontdekkingstocht. Boek een leuke excursie of een museumbezoek bij Tours & Tickets en Amsterdam kent na één dag geen geheimen meer. Ga met flinke korting naar de Heineken Experience, The Amsterdam Dungeon of Ajax Experience. En ook een rondvaart door de Amsterdamse grachten is te boeken bij Tours & Tickets.

Volendam

Met de Touristbus reis je zelfs naar Volendam, Marken en de Zaanse Schans en beleef je de sfeer van vroeger in de prachtige visserdorpen. Ook is het heerlijk genieten van de wereldberoemde windmolens bij de Zaanse Schans.

Hop on-hop off: ontdek Amsterdam op je eigen tempo in Amsterdam leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.citysightseeingamsterdam.nl

Hop on-hop off: ontdek Amsterdam op je eigen tempo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.