1

Het Genot van Grootschermer


-advertentiepositie-



Het Genot van Grootschermer

Restaurant Het Genot van Grootschermer biedt veel mogelijkheden. Gezellig culinair genieten van menu's die met zorg zijn samengesteld, warme of koude buffetten of een compleet aanbod voor een geslaagde feestavond. Indien gewenst kun je genieten van een vegetarisch menu en bezoekers met een allergie zijn hier ook aan het goede adres. Het Genot van Grootschermer ligt in een prachtige omgeving en het zou zonde zijn om die niet te bezoeken. Het lintdorp Grootschermer is klein, maar heeft wel een mooi monumentaal raadhuis en een historische hervormde kerk uit 1768.

Een feestje vieren? Dat kan ook bij restaurant Het Genot van Grootschermer. Houd je van barbecue of fondue, of liever van een lekkere Hollandse stamppot? Informeer naar de arrangementen. Ook kun je een nachtje doorbrengen vlakbij, in Boerderij de Fryhof.

Het Genot van Grootschermer in Grootschermer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hetgenotvangrootschermer.nl

Het Genot van Grootschermer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.