Champagneproeverij, stadsgolf en sieraden maken


-advertentiepositie-



Champagneproeverij, stadsgolf en sieraden maken

Een voetbalclinic van de profs van FC Oss, een naaktmodel schilderen of een heerlijke champagneproeverij. Organisatiebureau De Verrijking weet hoe ze groepen moet verrassen met de meest bijzondere uitjes.

Bijzondere groepsuitjes

Organisatiebureau De Verrijking wil uitjes organiseren waar groepen nog lang van na genieten. Met het enorme aanbod gaat dat vast en zeker lukken. Er is keus uit actieve, creatieve, culinaire en recreatieve uitjes.

Zo veel mogelijkheden

Ga bijvoorbeeld eens Urban Stadsgolfen. Met een golfclub en speciale golfballen de meest onmogelijke plekken als golfbaan gebruiken. Of een groep kan zich met action painting uitleven. Rollers, spuitbussen, en gooien maar met die verf! Ook erg bijzonder: een culinaire fietsroute. Een fietstocht van 35 kilometer langs de mooiste plekjes van natuurgebied De Maashorst, gecombineerd met een aantal heerlijke proeverijen met natuurlijke streekproducten.

De meeste workshops en activiteiten zijn mogelijk vanaf acht personen. Het is mogelijk om de uitjes uit te breiden met een lunch of diner. Zo wordt de bijzondere dag compleet!

Champagneproeverij, stadsgolf en sieraden maken in Oss leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.de-verrijking.nl

Champagneproeverij, stadsgolf en sieraden maken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.