1

Huifkartochten met een Belgisch trekpaard - GESLOTEN




Huifkartochten met een Belgisch trekpaard - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Even weg van alle hectiek, even tot rust komen. Dat ervaar je tijdens een huifkartocht met het Belgische trekpaard Dora en een Grondig huifkar. Geniet van het prachtige landschap en stop onderweg eens voor een lekkere picknick.

Grondig georganiseerde prachtige huifkartochten voor groepen tot twaalf personen en individuele inschrijvingen. Grotere groepen zijn in overleg mogelijk. Samen met het Belgische trekpaard Dora is het heerlijk genieten van de omgeving van Den Treek-Henschoten. Door pittoreske dorpen, over zandpaden en klinkerwegen en over weidse akkers. Doordat de huifkar open is zit je altijd midden in de natuur, maar wel droog als het regent! Stop onderweg eens voor een picknick, een drankje op het terras of een lekkere pannenkoek. Het is ook mogelijk om een tocht op een andere locatie te maken.

Paardrijden

Let op: Huifkartochten met een Belgisch trekpaard is gesloten. Helemaal weg van het paard en van de natuur? Kom dan eens langs met je collega's en kies uit één van de leuke bedrijfsuitjes. Wandelen met paarden, paardrijden of een paard poetsen. Erg leuk is ook met de paardentandarts in de mond van het paard kijken, of zien hoe een paard nieuwe hoefijzers krijgt van de hoefsmid. Na een dagje buiten heb je weer genoeg inspiratie voor de komende werkdagen.

 

Huifkartochten met een Belgisch trekpaard - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.