Landhotel Inkelshoes


-advertentiepositie-



Kom tot rust in het gastvrije Landhotel Inkelshoes

Zuid-Limburg is een prachtige bestemming voor een weekendje weg of een korte vakantie. Geniet van de rust en natuur tijdens een verblijf in Hotel Inkelshoes. In deze stijlvolle villa vinden gasten een comfortabel onderkomen en lekker eten.

Iedere gast van Hotel Inkelshoes kan rekenen op een hartelijk ontvangst door de familie Wijsen-Sijstermans. In totaal zijn er 26 gastenkamers beschikbaar, die allemaal een prachtig uitzicht hebben op de omgeving. De Superior Room is van alle gemakken voorzien en een aantal kamers hebben een balkon. De Room de Luxe heeft als extra nog een bad en in de Suite staat een echt bubbelbad. Ook heeft deze kamer een minibar. Eigenaresse Loes serveert elke avond een smakelijk gerecht in het restaurant. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op één van de terrassen of op een ligbed op het gazon.

Overnachten in het Inkelshoes Epen

Het Geuldal en Maastricht

Niet alleen de gastvrijheid van de familie Wijsen-Sijstermans is een verademing, ook de prachtige natuur draagt een steentje bij aan een geslaagd verblijf. Het Epense Geuldal nodigt uit voor een heerlijke wandeling en op de Eperheide is de schaapskooi te vinden. Steden als Maastricht, Luik en Aken zijn dichtbij en ook het bekende Kasteel Neercanne is een bezoekje waard.

Landhotel Inkelshoes in Epen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct