Toeren in een eendje

Een heerlijk dagje eropuit met een nostalgische 2CV? Eenden Tours Westland organiseert de leukste uitjes door het Westland en omstreken. Toer met de eend door het grootste tuinbouwgebied ter wereld, door bos en duin en andere mooie plekjes. Goede reis!

Puzzeltocht en picknick

Eenden Tours Westland heeft leuke arrangementen. Maak bijvoorbeeld met je eend een bijzondere tocht door het Westland. Voor de avonturiers is er een spannende route met opdrachten. En wie van speuren houdt, kiest voor de fotopuzzeltocht. Combineer een toer met een lekkere picknick of barbecue en maak zo de dag compleet. Bekijk alle arrangementen.

Bezoek www.eendentourswestland.nl »

Eendenverhuur Westland

Samen toeren door de weilanden

Beleef met collega’s, vrienden, familie of buren een ontspannen dag in de 'Deux Cheveaux'. Huur één of meerdere Citroen 2CV's en ga met of zonder begeleiding op pad om van de omgeving te genieten. De routes gaan langs groene weiden en door mooie dorpjes. Even nergens aan denken en terug in de tijd. Ook leuk: binnen een handomdraai maak je van de overdekte eend een cabrio, voor heerlijk zwoele zomerdagen.

Origineel groepsuitje

Voor een bedrijfsuitje, vriendendag, familiedag, kortom voor iedereen die op zoek is naar een origineel dagje uit, biedt Eenden Tours Westland leuke arrangementen. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Toeren in een 2CV is een onvergetelijke gebeurtenis!

www.eendentourswestland.nl »

Maak een doldwaze rit.

Rijd door het Westland in een eend.

Maak een doldwaze rit.

Maak een doldwaze rit.

Maak een doldwaze rit.

Kleurrijke bloemenroute.

Maak een doldwaze rit.

Toer in een eendje.