Toet toet! Huur een 2CV voor een dag

De vrolijke claxon, de ronkende motor en de authentieke stoelen met vering: beleef een heerlijk dagje uit in een nostalgische 2CV! Eenden Tours Westland organiseert de leukste uitjes door het Westland en omstreken. Zet het dak open en voel de wind in je haren terwijl je door uitgestrekte groene velden, bossen en duinen tourt. Combineer een tocht met een lekkere picknick of barbecue en maak zo de dag compleet. Goede reis!

Bezoek www.eendentourswestland.nl »

Oldtimer huren met een groep

Beleef met collega’s, vrienden of familie een ontspannen dag in de 'Deux Cheveaux'. De rij van kleurrijke auto's trekt sowieso veel bekijks! Huur een of meerdere Citroën 2CV's en ga met of zonder begeleiding op pad om van de omgeving te genieten. Rijd met elkaar langs groene weiden en door mooie dorpjes. Even nergens aan denken en terug in de tijd. Ook leuk: binnen een handomdraai maak je van de overdekte Eend een cabrio, voor heerlijk zwoele zomerdagen.

Verschillende tochten

Een spannende fotopuzzeltocht, een route langs een prachtige bloemenkwekerij of met de pont de Maas oversteken richting de eilanden: Eenden Tours Westland heeft allerlei leuke routes uitgezet. Bekijk alle arrangementen en kies een dagje uit dat bij jullie past.

www.eendentourswestland.nl »

Trek veel bekijks met z'n allen.

Rijd door het Westland in een Eend.

Trek veel bekijks met z'n allen.

Trek veel bekijks met z'n allen.

Trek veel bekijks met z'n allen.

Volg de kleurrijke bloemenroute.

Trek veel bekijks met z'n allen.

Terug in de tijd.