Uitstapjes / Rotterdam / Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam

Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam

0.00.00.00.00.0nog geen reviewsgeef uw beoordeling
Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in RotterdamSpaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam

Zon, sangria en Tapas op de Maas. Stap aan boord van de Tapasboot en laat je meevoeren naar zonnig Spanje. Starend naar de prachtige skyline van Rotterdam droom je weg op de klanken van de Flamenco. Verwen de smaakpapillen met het op Tapas geïnspireerd buffet vol Spaanse heerlijkheden. Romantiek ligt op de loer. Met Spaanse passie worden gesprekken gevoerd. De sangria wordt bijgevuld. Beleef een avond die de zinnen prikkelt en het hart laat kloppen.

Vraag offerte aan Stuur e-mail010 - 4126482

Knoflook en olijven

Spaanse gehaktballetjes, tortilla de patatas en dagverse goedgevulde salades laten het water in de mond lopen. Het is slechts een greep uit de geurenkraam van het heerlijke buffet aan boord van de tapasboot. Proef de passie van de tapaskoks van Rotterdam die weten hoe ze moeten koken voor de fijnproever, maar ook voor de grote opschepper. De nostalgische tapasboot is een old lady uit het jaar 1900, met sfeervolle koperen en geboenwaste houten details. Vaar 2,5 uur rond, geniet van de rijke maaltijd inclusief dessert en koffie en maak een prachtige entree in de Oude Haven van Rotterdam.

Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.detapasboot.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Adres en Locatie

Adres: Haringvliet 539, 3011 ZP, Rotterdam
Gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 51.920242 4.494242

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Maximaal aantal personen: 80.
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 36,50 p.p.
Kinderen: € 28,50
De genoemde prijs is inclusief varen, tapas en dessert. Kinderen van vier tot twaalf jaar betalen € 28,50 per persoon.
Toegankelijk voor mindervaliden: onbekend. Voor bedrijfsuitjes, familiedagen of andere aangelegenheden kan ook één van de boten gehuurd worden om zelf een privéfeest te vieren. Het is zelfs mogelijk om op de Maas te trouwen op één van de boten van Rederij Thor. Het schip is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Bij een lunch of diner geldt een zitcapaciteit van tachtig personen.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 18:30 uur tot 21:00 uur. Let op: Op zondag vaart de tapasboot van 13:30 uur tot 16:00 uur. De vertrekplaats is Haringvliet tegenover nummer 100, vlakbij de Oude Haven te Rotterdam.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 20 juli 2012, disclaimer.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!