1

Boerenspellen


-advertentiepositie-



De beste boerenspellen: loeigezellig en knus

Bij Boerenspellen maakt het niet uit hoeveel mensen je meeneemt, want op het Limburgse platteland is ruimte zat. In de mooie landelijke omgeving vermaken groepen zich gerust een hele dag lang met actieve spelprogramma's of rusten ze uit met een smakelijke high cheese. Zelfs een bezoekje aan de koeien is mogelijk. Welke activiteit je ook kiest, alle dagelijkse beslommeringen vergeet je gegarandeerd.

Wie diep van binnen het liefst een boer zou zijn, is hier op de juiste plek. Tijdens een boerendag volgt de hele groep een spoedcursus boer. En als het regent? Dan zijn er nog meer hilarische binnenactiviteiten: Escaperoom, of 'Wie is de mol'. Alle activiteiten zijn altijd te combineren met een drankje, een lunch of een heerlijk buffet. Sneeuw en kou vergeet je ook snel, binnen in de gezellige boerderij. Tijdens de gekste spellen warm je lekker op en leer je je vrienden of collega's nog beter kennen. Er kan ook geschilderd worden, of volg een rondleiding door het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland. Lekker Zumba dansen of een smakelijke Boerinnen High Tea? Zoek zelf iets leuks uit!

Ben je met een iets kleinere groep, maar wil je wel lekker naar buiten? Boerenspellen geeft ook groepen van twee tot tien personen de kans om een dagje op het platteland te beleven. Een hilarische optie is het Pieperschieten, waarbij de groep aardappels op een doel moet schieten. Andere leuke spelletjes zijn het boerenfrisbee en natuurlijk het boerengolfen. En wie een hele dag wil blijven, combineert de verschillende activiteiten voor een compleet dagprogramma.

Boerenspellen in Ospel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boerenspellen.nl

Foto: Limburg Marketing
Foto: Limburg Marketing