Spa Gouda




Spa Gouda

Midden in het centrum van de historische stad Gouda is een plek waar rust en ontspanning heerst. Kom tot jezelf achter de gevel van het schitterende oude badhuis uit 1922. Spa Gouda biedt tal van moderne wellness-faciliteiten. Bezoek de kruidensauna of de Hamam, een oosterse badruimte met verwarmd marmer. Stap in het Romeinse bad of laat je voeten verzorgen door de Garra Rufa visjes. De vermoeidheid vloeit uit je weg na een heerlijke ontspannings- of hotstonemassage.

Stadstuin

Je verwacht het niet in hartje Gouda, maar ze hebben bij Spa Gouda ook een buitenruimte: een grote stadstuin van meer dan 200 vierkante meter met Kelo sauna, een kruidensauna, whirlpool en dompelbad. En veel groen rondom de houten terrassen, wat zorgt voor privacy en een intieme sfeer.

Bij Spa Gouda kun je zelfs een kinderfeestje vieren. In het thema van duizend-en-één-nacht genieten de kinderen op hun eigen manier van wellness en spa.

Spa Gouda in Gouda leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.spagouda.nl