Happy Days Noord-Holland: 21 in- en outdooractiviteiten

Een leuke dag organiseren voor de hele familie is een pittige klus. Want de een wil ontspannen en lekker eten en de ander wil actief bezig zijn. De oplossing: Happy Days! Hier combineer je een smakelijk diner gerust met lasergamen, boogschieten of steppen. En 's avonds een feestje bouwen? Happy Days is overal voor in! De organisatie van een familiedag was nog nooit zo gemakkelijk.

Bezoek www.happydays-nh.nl »

Bowlingbaan van Happy Days

Meerkamp

De locatie van Happy Days in Grootebroek is ingericht met onder meer een kartbaan, bowlingbanen en een lasergamearena. Ook dartborden en een aantal pooltafels ontbreken niet in het assortiment. Voor iedereen is er iets leuks doen. En voor de families die een grappige uitdaging zoeken is er de meerkamp. Kijk toe hoe de ooms in het stof bijten naast de rodeostier of lach hartelijk om anderen die sumoworstelen. Maak een keuze uit één van de activiteiten en combineer dit vervolgens met steengrillen of iets anders te eten in het restaurant.

Eten en drinken

Een familiedag is niet compleet zonder een gezamenlijke maaltijd. Happy Days zorgt daarom ook voor iets te eten in één van de zalen. Smullen van de kaart of gezellig barbecueën? Kies en combineer! Twee professionele keukens zorgen voor het heerlijke eten. Er wordt alleen met verse producten gewerkt, die de koks op ambachtelijke wijze bereiden. Buffetten, tapas of een kindermenu: alles wordt met liefde gemaakt.

Feestje vieren?

Happy Days viert graag een feestje, het liefst de hele avond lang. Verras de familie met een echte feestavond of kies voor een thema-avond. Op verzoek tovert Happy Days een zaal om voor een avondje in het casino. Of combineert eten en vermaak in een dinnershow in de prachtige zaal De Beleving. Ook een avond in Franse stijl, in het wilde westen of met een stand-up comedian behoren tot de mogelijkheden.

Happy Days Noord-Holland: 21 in- en outdooractiviteiten in Grootebroek leent zich ook goed voor een familiedag en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.happydays-nh.nl »

Gooi een strike tijdens het bowlen!

Eet je buikje rond in het restaurant.

Gooi een strike tijdens het bowlen!

Gooi een strike tijdens het bowlen!

Gooi een strike tijdens het bowlen!

De grote zaal van Happy Days.

Gooi een strike tijdens het bowlen!

Voor de race-monsters: karten!