My Trik


-advertentiepositie-



Verken de binnenstad van Amersfoort op een Trikke! - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN Suis met een Trikke - een elektrische driewieler - door de straten van Amersfoort. Dit stoere voertuig rijdt zo'n 25 kilometer per uur en is een comfortabele manier om de omgeving van deze prachtige stad te verkennen. Rijd door de straatjes van de binnenstad of geniet van de omliggende natuur. De paden op, de steegjes door en met een lekker vaartje: beleef Amersfoort op een Trikke!

Tochten

Met de driewieler zijn verschillende tochtjes mogelijk door de historische binnenstad van Amersfoort. Ga samen met familie of vrienden op pad onder begeleiding van My Trik. Na dertig kilometer is de batterij van de Trikke op en moet die even opgeladen worden. Een mooi moment voor een pauze? Om een tochtje op een Trikke nog leuker te maken biedt MyTrik ook een Fotomemory waarbij je onderweg foto-opdrachten uitvoert. Of combineer een Trikke tour met outdoor games!


Nieuw: gepimpte tandem

MyTrik heeft nog een leuke manier bedacht voor een gezellige toertocht door de stad of de natuur: MyTandem! Een gepimpte tandem, waar je met z'n tweeën een heerlijke rondrit op maakt. Een hilarische manier om je voort te bewegen. Je kunt een fietstocht boeken in combinatie met een uitstapje onderweg of een picknickmand. Neem contact op voor de mogelijkheden.

My Trik in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

My Trik
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.