Shoppen, eten & nostalgisch overnachten bij De Zaanse Gans


-advertentiepositie-



Shoppen, eten & nostalgisch overnachten bij De Zaanse Gans

Let op: deze Bed & Breakfast is gesloten! Tussen Beverwijk en Zaandam bevindt zich de sfeervolle Bed & Breakfast De Zaanse Gans. In het historische stukje van Assendelft-Zuid is het hier heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur. De B&B appartementen bevinden zich in een oude stolpboerderij uit 1895. Dat is nog eens nostalgisch overnachten!

B&B De Zaanse Gans

Opgemaakte bedden, rookvrije kamers, gratis internet, en een eigen badkamer, terras en keuken: dat zijn de appartementen van Bed & Breakfast De Zaanse Gans. Wakker worden doe je met een ontbijtje, dat geserveerd wordt in je eigen appartement. Een kakelvers eitje en heerlijke versgeperste jus d'orange. Nog leuker: met mooi weer is het terras een perfecte ontbijtplek.

Omgeving

Uitgeslapen? Maak dan eens een mooie wandeling door de omgeving. De Zaanstreek staat bekend om zijn groene huisjes en molens. Daar ga je echt terug in de tijd.

Tuinterras

De Zaanse Gans beschikt ook over een gezellig tuinterras waar het heerlijk genieten is van koffie en echt lekker appelgebak. Bij slecht weer geserveerd op de deel.

 

Shoppen, eten & nostalgisch overnachten bij De Zaanse Gans
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.