DagjeWeg.NL.

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Wel eens gehoord van Noordwest - Fryslân Buitendijks? Dit gebied staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is prachtig! De SeedyksterToer neemt iedereen op een ontdekkingstocht door dit gebied, over dijken, langs slenken, geulen en kwelders. Stap in de wagen en geniet van het prachtige uitzicht!

Bezoek www.seedykstertoer.nl »
Met de SeedyksterToertochten kom je op de mooiste plekjes van het Friese Wad. Met een panoramawagen door het Friese landschap en/of het Waddengebied. Die panoramawagen brengt iedereen in een gouden stukje natuur, voorzien van alle luxe, zoals airco en een toilet. Onderweg genieten passagiers van een kopje koffie of thee of een koud biertje. Het landschap waar de tocht doorheen gaat is erg bijzonder, omdat het één van de belangrijkste broedplekken is voor vogels in Noordwest-Europa. Neem een verrekijker mee en kijk je ogen uit! Het is ook mogelijk om langs wat bekendere plekjes te rijden, zoals het beroemde bruggetje in Bartlehiem of naar de hoogste terp van Nederland in Hegebeintum.

Uitkijktoren

Alle tochten starten bij de uitkijktoren van wel 24 meter hoog. Vanaf het hoogste puntje is er een indrukwekkend uitzicht over het Friese Wad inclusief de Waddeneilanden Ameland en Terschelling. Ook staat er een verrekijker, waarmee je nog meer van het gebied kunt ontdekken en vogels kunt bestuderen.

Ook leuk: vanaf de SeedyksterToer beginnen prachtige wadlooptochten.

Blijf ook slapen op de minicamping. Deze camping beschikt over vijftien ruime plaatsen en een trekkershut. Tijdens een paar nachtjes slapen mag je hier zelfs je eigen paard of pony meenemen! Ook is het mogelijk om een bier race te houden met Paard en wagen, bel even voor inlichtingen.

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad in Marrum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.), weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Foto 1

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Foto 2

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Foto 3