Uitstapjes / Marrum / Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad

0.00.00.00.00.0nog geen reviewsgeef uw beoordeling
Toeren met een panoramawagen over het Friese WadToeren met een panoramawagen over het Friese Wad

Wel eens gehoord van Noordwest - Fryslân Buitendijks? Dit gebied staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is prachtig! De SeedyksterToer neemt iedereen op een ontdekkingstocht door dit gebied, over dijken, langs slenken, geulen en kwelders. Stap in de wagen en geniet van het prachtige uitzicht!

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)518411434Met de SeedyksterToertochten kom je op de mooiste plekjes van het Friese Wad. Met een panoramawagen door het Friese landschap en/of het Waddengebied. Die panoramawagen brengt iedereen in een gouden stukje natuur, voorzien van alle luxe, zoals airco en een toilet. Onderweg genieten passagiers van een kopje koffie of thee of een koud biertje. Het landschap waar de tocht doorheen gaat is erg bijzonder, omdat het één van de belangrijkste broedplekken is voor vogels in Noordwest-Europa. Neem een verrekijker mee en kijk je ogen uit! Het is ook mogelijk om langs wat bekendere plekjes te rijden, zoals het beroemde bruggetje in Bartlehiem of naar de hoogste terp van Nederland in Hegebeintum.

Uitkijktoren

Alle tochten starten bij de uitkijktoren van wel 24 meter hoog. Vanaf het hoogste puntje is er een indrukwekkend uitzicht over het Friese Wad inclusief de Waddeneilanden Ameland en Terschelling. Ook staat er een verrekijker, waarmee je nog meer van het gebied kunt ontdekken en vogels kunt bestuderen.

Ook leuk: vanaf de SeedyksterToer beginnen prachtige wadlooptochten.

Blijf ook slapen op de minicamping. Deze camping beschikt over vijftien ruime plaatsen en een trekkershut. Tijdens een paar nachtjes slapen mag je hier zelfs je eigen paard of pony meenemen! Ook is het mogelijk om een bier race te houden met Paard en wagen, bel even voor inlichtingen.

Toeren met een panoramawagen over het Friese Wad in Marrum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.), weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.seedykstertoer.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Adres en Locatie

Adres: Zeedijk 8, 9073 TN, Marrum
Gemeente Ferwerderadiel, provincie Friesland
Breedtegraad/lengtegraad: 53.328751 5.771510

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Maximaal aantal personen: 45.
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 8,50 p.p.
Kinderen: € 4,50
Kinderprijs geldt tot tien jaar.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 9,00 per persoon.
Gratis parkeren.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit:

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 09:30 uur tot 23:30 uur. Let op: Zondag geopend van 11:00 tot 23:00 uur. De activiteiten zijn op afspraak.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 3 februari 2014, disclaimer.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!