Rondvaart Loosdrechtse Plassen - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Rondvaart Loosdrechtse Plassen - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Varen langs romantische theekoepeltjes, idyllische doorkijkjes en grote landhuizen met weelderige tuinen. Exclusive Boat Charter Loosdrecht, voorheen Dutch Mountains dt., heeft de leukste ideeën voor een vaartocht over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Stap op de River cruiser Della Vita en geniet van een panoramisch uitzicht over het water, zowel binnen als aan dek. De river cruiser heeft benedendeks een bijzonder aangename en intieme sfeer. Schip ahoy!

Varen met river cruiser Della Vita betekent een vaartocht vol geschiedenis. Het schip heeft zijn eerste jaren als vrachtschip gevaren, en doorkruist nu de Gooise wateren als rondvaartboot. Geniet van een heerlijke vaartocht op de Loosdrechtse Plassen of op de mooiste rivier van Nederland: de Vecht. Geliefd als watersportgebied, maar het natuurgebied heeft ook een ander gezicht: rust en stilte. Vanaf het water ontdek je pas echt hoe verrassend romantisch en sprookjesachtig de Vecht is.

Arrangementen

Exclusive Boat Charter Loosdrecht biedt diverse bijzondere arrangementen gevarieerd van een korte vaartocht tot een geheel verzorgde dag uit. Soms gecombineerd met activiteiten op de wal. Een aanrader is het arrangement Varen en fietsen. Heerlijk fietsen en varen langs historische plaatsen en bezienswaardigheden zoals de prachtige buitenhuizen, Slot Zuylen en de romantische theekoepeltjes. Sluit de dag af met een lekker schippersbittertje!

Varen over de Loosdrechtse Plassen of de Vecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rondvaart Loosdrechtse Plassen - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.