Klim, schiet en speel Archery Tag in Adventurepark Waddenfun

Adventurepark Waddenfun is een verrassende attractie in het Lauwersmeergebied, maar twintig minuten rijden vanaf Groningen. Op hun eigen terrein, omringd door weilanden en natuur, maakten de eigenaren een weergaloos klimparcours. Zowel binnen als buiten klimmen waaghalzen over de touwen, bruggen en andere obstakels - ook in het donker! Ook kun je bij Waddenfun boogschieten of het spannende Archery® Tag spelen.

Bezoek www.waddenfun.nl »

Klimpark

Het indoor klimpark Waddenfun heeft drie verschillende niveaus, voor beginnelingen en de echte durfals. Het parcours begint op twee meter hoogte. Het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op acht meter hoogte! Klimmers kunnen in totaal 300 meter tokkelen, waarvan 200 meter over de velden buiten. Een stukje balanceren en dan verder zoeven op de kabelbaan: het parcours is leuk en afwisselend. En bovendien helemaal veilig!

Tip: Archery® Tag

Archery® Tag is een combinatie van paintballen, trefbal en boogschieten en je speelt het met pijl en boog. Klinkt dat niet spannend?! De speciale pijlen doen uiteraard geen pijn, want er zijn zachte foampunten aan bevestigd. Ga de strijd aan en op naar de overwinning! Adventurepark Waddenfun heeft nog meer leuke spellen, zoals Kolonisten van Waddeneiland, Wadhoppen en Kratje stapelen.

Familiedag of feestje vieren in het klimpark

De 200 meter lange tokkelbaan uitproberen met de familie? Of met alle vriendjes en vriendinnetjes? Waddenfun heeft allerlei leuke arrangementen voor groepen. Ga met elkaar de hoogte in, op zoek naar uitdagingen en geniet eenmaal veilig op de grond van samen lekker eten en drinken. Een dagje klimmen is te combineren met de eeuwenoude sport boogschieten of één van de andere activiteiten.

Klim, schiet en speel Archery Tag in Adventurepark Waddenfun in Wehe-den-Hoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.waddenfun.nl »

Adrenaline kick! Balanceer over een smalle balk.

Klimmen en klauteren met kinderen.

Adrenaline kick! Balanceer over een smalle balk.

Adrenaline kick! Balanceer over een smalle...

Adrenaline kick! Balanceer over een smalle balk.

Na het klimmen een welverdiende barbecue.

Adrenaline kick! Balanceer over een smalle balk.

Durf jij over het touw naar de overkant?