Uitstapjes / Amsterdam / Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age

Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age

Cijfer 8.3 van 10 punten.8.38.38.38.3Bezoekers geven gemiddeld een 8,3. Lees de 6 reviewsgeef uw beoordeling
BezoekersOntmoeting met een skeletTafereel uit de ijstijdMuurtekening

Let op: gesloten!

Giants of the Ice Age

Kom deze winter langs en maak een fascinerende reis door prehistorische tijden. Amsterdam EXPO neemt je 30.000 jaar mee terug in de tijd. Dit is je kans om oog in oog te staan met giganten uit de ijstijd. Tijdens deze reis kom je langs jachttaferelen, gereedschappen en mysterieuze grotkunst. Alsof je zelf in de beroemde grotten van Lascaux bent beland. Ontmoet Neanderthalers, op wie je meer lijkt dan je misschien denkt! Giants of the Ice Age is de grootste reizende tentoonstelling die ooit gemaakt is over de ijstijd. Wees er snel bij, want de bijzondere tentoonstelling is slechts drie maanden te zien, van 27 november 2014 tot en met 1 maart 2015.

The Big Five van de ijstijd

De mammoet, sabeltandtijger, wolharige neushoorn, grottenbeer en grottenleeuw: vroeger liepen deze giganten gewoon los in de Nederlandse wildernis. Nu zijn ze voor even te zien in Amsterdam: een origineel skelet van een wolharige mammoet, vele fossielen en botten, het verhaal van babymammoet Lyuba... De prehistorie was nog nooit zo dichtbij. Een belevenis voor jong en oud, voor kinderen is er een speciale versie van de audiogids, plus een spannende speurtocht. In de Play Zone gaan ze als junior-archeologen aan de slag.

Bestel nu tickets voor Giants-of-the-Ice-Age

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)20 7630599

Eerder te zien bij Amsterdam EXPO:

Internationaal succesvol

Tussen de bedrijven van de Amsterdamse Zuidas beslaat de Amsterdam EXPO ruim 3000 m2. Een grote tentoonstellingsruimte, die onderdak biedt aan internationaal succesvolle exposities. Voor een beperkte periode strijken reizende tentoonstellingen, met een populair-wetenschappelijk of een historisch karakter, neer in de Amsterdam EXPO.

www.amsterdamexpo.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age met een 8,3. Lees de 6 reviews van Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age.

Adres en Locatie

Adres: Gustav Mahlerlaan 24, 1082 MC, Amsterdam
Gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.336723 4.873873

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Toegankelijk voor mindervaliden: onbekend.

Openingstijden en -dagen

Let op: Amsterdam Expo is gesloten!

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 2 maart 2015, disclaimer.

Reviews Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age

Bezoekers waarderen Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age met een 8,3. Lees de 6 reviews van Amsterdam EXPO: Giants of the Ice Age.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!