Kom een kijkje nemen “achter de schermen” van 55 webwinkels. Je kunt dit weekend hun producten voelen, zien, ruiken, proeven en gelijk meenemen!
De markt vindt plaats in het Griftpark van Utrecht en begint om 10 uur en eindigt om 17.00 uur. Neem je picknickkleedje mee want in het park is er genoeg ruimte om je te settelen met lekkere broodjes en koffie.
Kinderen kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en zich uitleven in de grote speeltuin.
Er zijn verschillende creatieve workshops te volgen voor zowel kinderen als volwassenen.

Een leuk uitje voor de hele familie of gezellig met vriendinnen; zet 27 en 28 mei in je agenda!

Toegang is gratis, voor meer informatie http://www.deutrechtsefabriek.nl Er zijn fietsparkeervoorzieningen in de buurt van het evenement. Parkeren kan in De Grifthoek, Wittevrouwensingel 96.Neem genoeg cash mee, want voor een pinautomaat moet je 5 minuten lopen.Honden zijn helaas niet toegestaan. Het Griftpark, GriftsteedeVan Swindenstraat 129 3514XR Utrecht 10.00-17.00 uur

"De Utrechtse Fabriek" is een samenwerkingsverband tussen drie ondernemers die sinds 2008 markten in Utrecht organiseren.
Dit zijn: http://feesthoedjes.nl/ (kroontjes, hoedjes en buttons), http://www.mokka.nl/ handgemaakte tassen), http://www.galerie-lucie.nl/ (creatieve workshops ).

Bezoek www.deutrechtsefabriek.nl »