Papegaaien- en parkietendag in de Orchideeën Hoeve


-advertentiepositie-



Papegaaien- en parkietendag in de Orchideeën Hoeve

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ara’s, kaketoes, grasparkieten… prachtige vogels die u op zondag 8 juni van heel dichtbij kunt bewonderen! Op eerste Pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur organiseert de Orchideeën Hoeve in samenwerking met ‘Adviespraktijk voor Vogels’ en 'Stichting Papegaai' de jaarlijkse papegaaien- en parkietendag in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (Flevoland).

Er op uit met uw vogel!
Bent u eigenaar van een papegaai of parkiet? U mag uw vogel(s) op deze bijzondere dag meenemen voor een wandeling door de tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve. Voor uw vogel een bijzonder uitje waar hij/zij kan genieten van een natuurlijke omgeving en uiteraard veel belangstelling. Daarnaast voor u de ideale gelegenheid om andere eigenaren te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Het meebrengen van een vogel geeft recht op één gratis toegangskaartje tot de tuinen.

Product- en informatiemarkt
In de expositieruimte is er deze dag een speciaal ingerichte product- en informatiemarkt waar u advies en informatie kunt inwinnen over het houden van vogels. Daarnaast geeft internationaal bekend papegaaiengedragstherapeut Drs. Jan Hooimeijer gratis inloopworkshops. Deze workshops worden gegeven om 11.30, 14.00 en 15.30 uur (gratis toegang).
Voor kinderen zijn er deze dag extra activiteiten zoals schminken en een kleurwedstrijd.

Eigenaren van papegaaien en parkieten, maar ook belangstellenden en dierenliefhebbers zijn op deze dag, met of zonder vogel, van harte welkom! Vergeet uw fototoestel niet, wie weet staat u wel oog in oog met een prachtige ara…

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Papegaaien- en parkietendag in de Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.