Disney's The Lion King - Koning der Musicals


-advertentiepositie-



Disney's The Lion King - Koning der Musicals

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de 'circle of life' zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met deze musical vieren we tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

 Bezoek www.stage-entertainment.nl

Disney's The Lion King - Koning der Musicals
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.