Kerstmarkt Keulen


-advertentiepositie-



Kerstmarkt Keulen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Keulen is sowieso een leuke stad om te shoppen, maar in december is het er wel heel gezellig! Op maar liefst zes pleinen in het centrum van Keulen is het dan kerstmarkt. De Katherdraal op het plein staat werkelijk te stralen! Samen met Oberhausen, Dusseldorf en Essen is de kerstmarkt in Keulen een bijzonder fenomeen. Gezellige kerstsfeer, lekker hapjes en drankjes en volop vertier. Het ideale uitje voor het hele gezin!

De kerstmarkt aan de Dom van Keulen staat bij uitstek voor het kerstmarktgevoel. De meest populaire kerstmarkt van Duitsland maakt indruk door zijn unieke atmosfeer tegen de historische achtergrond van de Dom van Keulen en betovert zijn bezoekers onder het heldere licht van de sterren. Ongeveer 150 exposanten presenteren mooi ambachtelijk handwerk, uitgezochte geschenken, sociaal engagement en culinaire hoogtepunten. Het toneelprogramma met meer dan 100 gratis evenementen speelt in op de kerstperiode. Kleine bezoekers kijken uit naar een gevarieerd kinderprogramma in de “sterrenwacht” en een ritje op de historische kindercarrousel.

6 kerstmarkten in Keulen
Er zijn maar liefst 6 kerstmarkten in Keulen dit jaar. Vind je de een niet leuk? Dan ga je lekker naar de volgende. Op de website vind je meer informatie over deze kerstmarkten.

 Bezoek www.kerstmarkt-duitsland.com

Kerstmarkt Keulen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.