1

Betoverende kerstmarkt en kerstbomenbos


-advertentiepositie-



Betoverende kerstmarkt en kerstbomenbos

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vrolijke liedjes, glanzende ornamenten en torenhoge, opgetuigde kerstbomen. Heb je ook zo'n zin in de gezelligste en sfeervolste tijd van het jaar? Bij De Boet straalt alles kerstsfeer uit. Geniet van het ultieme kerstgevoel en bezoek de Kerst-Kado-Show. Een show vol prachtige decoratie en inspiratie voor de feestdagen. Van klassiek tot modern en van romantisch pastel tot vrolijk en kleurrijk: van welke stijl je ook houdt, bij Tuin-, Sfeer- & Kluscentrum De Boet zit er altijd iets voor je bij.

Kerstshoppen met het gezin


Behalve de mooiste planten en hebbedingen, vind je bij De Boet entertainment voor jong en oud. Verspreid door het tuincentrum staan zanggroepjes en bands te zingen en te dansen. Zelfs de Kerstman is aanwezig! En in de buitenkas wordt in de weken voor kerst tot een levende kerststal omgetoverd. Plof in het Tuincafé neer voor een pauze met warme drankjes en een lekkere snack. Al het moois in één keer zien? Stap aan boord van De Boet Kersttrein en laat je rondrijden door de kerstmagie van De Boet.

Wandel door het kerstbomenbos


In donkere dagen voor kerst is De Boet één grote kerstmarkt. Kom op tijd om rustig al het moois te bekijken! Wandel door de verschillende stijlkamers om inspiratie voor thuis op te doen, neem een kijkje in het kerstbomenbos en tuur naar binnen bij de pittoreske miniatuurdorpjes. De kerstlichtjes stralen en het hele tuincentrum ademt een knusse wintersfeer.

 Bezoek www.deboet.nl

Betoverende kerstmarkt en kerstbomenbos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.