WinterWorpLand Deventer


-advertentiepositie-



WinterWorpLand Deventer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 17 december vindt de eerste editie plaats van WinterWorpLand, een kerstevenement dat tot stand is gekomen door samenwerking van verschillende goede doelen organisaties en ondernemers van de Worp. Het Kerstevenement omvat Muziek, Markt en Meer en vindt plaats in en rondom de voormalige Radboudkerk aan de Twelloseweg tot aan ‘het hart van de Worp’ het pleintje voor de Spar aan de Spaarpotstraat.

Muziek
Stichting Muziekkoepel Nering Bögel heeft een gevarieerd programma samengesteld met optredens in het Radboudhuis van o.a.: Kamerkoor De Hoventoon, Don Bosco Popkoor Jestics, Brassband Crescendo, Schoolkoor Kleine Johannes, Vocaal Theater Ensemble Foon en Ernst van der Sloot Band & Friends.

Markt
Rondom het Radboudhuis is een sfeervolle en zeer gevarieerde Kerstmarkt. Deelnemers zijn diverse ondernemers van de Worp en goede doelen activiteiten. Er staan kramen met leuke kerstcadeautjes, sierraden, houten woonaccessoires, keramiek, tassen, kinderkleding, curiosa, schoonheidssalon en er zijn diverse workshops o.a. door The Colorful Circle.

Meer
Meer is vooral de intieme kerstsfeer; de feeërieke verlichting, vuurkorven, Kerststal en schaapjes, de Kerstman is aanwezig en zijn er leuke activiteiten voor kinderen verzorgd door The Colorful Circle en de schrijfster Juliette Rosenkamp leest voor uit haar nieuwste boek ‘Met Leesvee door de winter’. Natuurlijk zijn er ook lekkere warme winterse hapjes: Snert, Wafels, Oliebollen, Gezonde traktatie, Appelflappen, Don Bosco-hap, Glühwein, Warme chocomelk en andere koude en warme dranken.

 Bezoek www.winterworpland.nl

WinterWorpLand Deventer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.