Midzomernachtloop - Infomiddag Planken Wambuis


-advertentiepositie-



Midzomernachtloop - Infomiddag Planken Wambuis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Midzomernachtloop - Infomiddag Planken Wambuis

zaterdag 11 mrt 2017 - 14:15 uur

Heb je je ingeschreven voor de 21 of 42 kilometer van de Midzomernachtloop in Nationaal Park Veluwezoom? Of overweeg je mee te doen? Kom dan naar een van de informatiemiddagen. We vertellen je wat een mooie ervaring en prestatie de Midzomernachtloop is, we geven je tips over het werven van sponsors en we gaan lekker naar buiten om te trainen en wild te spotten.

Verschijn fit aan de start van de Midzomernachtloop in Nationaal Park Veluwezoom. En finish moe, maar met een goed gevoel. Doe mee aan dé sponsorloop in een van de kortste nachten van het jaar. Onvergetelijk!

Wandelen voor de natuur

We vertellen kort over Natuurmonumenten en het doel van de Midzomernachtloop; een onvergetelijke wandeltocht in nacht en natuur voor de deelnemers èn een mooie geldopbrengst voor de natuur! Deelnemers en wandelteams laten zich sponsoren. Maar waar en hoe vind je sponsors? Deze middag krijg je tips over hoe je dit zo succesvol mogelijk doet.  

Fit op pad

De loopafstanden van 21 of 42 kilometer vragen om een goede fysieke voorbereiding. Hoe bereid je je het beste voor? We geven je deskundige trainingsadviezen, zodat je fit aan de start verschijnt!

De natuur in

Tot slot en als mooi begin van een goede voorbereiding gaan we van wandelen met boswachter en looptrainer door de natuur. 

Voor wie?

Deze activiteit is alleen bedoeld voor mensen die zich hebben aangemeld voor de 21 of 42 kilometer van de Midzomernachtloop in Veluwezoom of die overwegen om dat te doen.

Meer weten?

Natuurmonumenten organiseert jaarlijks een sponsorloop in Nationaal Park Veluwezoom, een betoverende ervaring de je móet meemaken. Durf jij dit unieke wandelavontuur aan? De Midzomernachtloop vindt plaats in de nacht van 17 op 18 juni 2017.

Lees hier meer over de Midzomernachtloop >>

Informatiemiddagen op andere locaties: 

  • 15 april Zuid-Kennemerland
  • 7 mei De Loonse en Drunense Duinen

Planken Wambuis

Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst

Hardewijkseweg 1A
6731 ST  Otterlo

Prijzen

Lid €0,00Niet lid €0,00Nog 12 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl