1

NL Doet in de Speelnatuur van OERRR


-advertentiepositie-



NL Doet in de Speelnatuur van OERRR

» Let op: deze activiteit is voorbij «

NL Doet in de Speelnatuur van OERRR

zaterdag 11 mrt 2017 - 09:00 uur

Tuinmannen en -vrouwen gezocht!

In 2016 realiseerde Natuurmonumenten deze uitdagende, gratis toegankelijke speelnatuurplek in OERRR-sferen. Nu de Buitenkids weer in aantocht zijn is het belangrijk om de natuurlijke speelaanleidingen te controleren, bij te snoeien en te vernieuwen.

Natuurmonumenten zal voor de gereedschappen, de instructies en een hapje en drankje zorgen. We hopen via de NL Doet-actie op een enthousiaste groep helpers die het wellicht leuk vinden om dit onderhoud vaker in dit jaar uit te voeren. Je wordt dan onze Tuinman of -vrouw van OERRR! We nodigen in het bijzonder de omwonenden uit Stevensweert, Ohe & Laak en Echt uit. Vele handen maken licht werk!

Nieuwe huurders erbij

Op deze populaire werkdag voor vrijwilligers zoals jij bouwen we ook een nieuw bijenstalletje op. Daarmee maken we het mogelijk om kinderen naast het spel ook uit te dagen tot een nadere kennismaking met deze onmisbare bloemenbestuivers. De imker uit de buurt gaat hier een bijenvolkje beheren en zal regelmatig uitleg kunnen geven over de wondere wereld van de bij. Niet akelig, maar mooi en leerzaam!

Vooraf aanmelden via NL Doet

Meer informatie over deze activiteit vind je op de aparte NL Doet-site. We vragen je graag om je HIER vooraf aan te melden. Niet dralen maar doen: je bent van harte welkom en de OERRR-kinderen zijn je heel erg dankbaar!

Maasvallei

Maasvallei, parkeerplaats Hompesche Molen

Molendijk 6
6107 AA  Stevensweert (Maasgouw)

Prijzen

Lid €0,00Niet lid €0,00

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

NL Doet in de Speelnatuur van OERRR
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.