1

Familiefestival Kermis De Klop


-advertentiepositie-



Familiefestival Kermis De Klop

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Voor de tweede keer toveren we Fort aan de Klop tijdens Pinksteren om tot een kleurrijk festivalterrein met de sfeer van een oude dorpskermis. Een feest voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar. Maar ook aan volwassenen is gedacht, onder andere met verschillende optredens. En dat alles in een ontspannen, Parade-achtige ambiance.

Binnen in de garageloods kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar deelnemen aan creatieve workshops, buiten leven ze zich uit door hutten te bouwen in het ‘timmerdorp’ of in de spelletjeskaravaan van Circus Snor. De allerkleinsten kunnen spelen op de ‘Picnicweide’. Grote tenten, theater, een ouderwetse zweefmolen én de gezelligheid van ons kindvriendelijke, groene fort maken het plezier compleet.

We noemen Fort aan de Klop niet voor niets ‘Het mooiste eiland op het vasteland’. Een bezoek aan het fort voelt altijd als een beetje vakantie… en tijdens Kermis de Klop geldt dat in het kwadraat. Geniet van het festivalfood uit de rollende keukens, een drankje aan de buitenbar en de muziek van verschillende bands.

 Bezoek www.kermisdeklop.nl

Familiefestival Kermis De Klop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.