Fort Ministerie een uniek teambuilding spel!


-advertentiepositie-



Fort Ministerie een uniek teambuilding spel!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

EXCLUSIEF OP FORT 1881, een uniek teambuilding programma in een mooi verhaal
Tijdens de oorlogsdreiging in 1940 heeft het kabinet ooit eenmalig buiten Den Haag vergaderd, dit was op Fort 1881. Treed in de voetstappen van dat kabinet en ga met je team op zoek naar de zo belangrijke vergaderruimte voordat de vijand er is.
Voer in teams diverse denk en doe opdrachten uit om zo aanwijzingen te vinden van de locatie van de vergaderruimte. Welk team werkt het beste samen en heeft als eerste (en binnen de tijd) de vergaderruimte bereikt?
Uw gezelschap wordt in ministeries (lees: teams) verdeeld en elk team krijgt een aktetas mee. De teams gaan individuele spelonderdelen uitvoeren, alsook de strijd aan in een aantal onderdelen tegen elkaar.
Een aantal spelonderdelen die u tegen kunt komen.
Mega-tetrisUw team woet andere teamsrdt in twee groepen verdeeld. En groep moet een bouwwerk namaken met enorme driedimensionale tetrisblokken. De andere groep ziet hoe het bouwwerk moet worden en moet dit aan de andere groep duidelijk maken via spreekbuizen, de communicatiemethode uit de tijd van de bouw van de forten.
ZeeslagGa de strijd aan met andere teams in dit levensgrote zeeslag spel. Welk team wint de aanwijzing naar de vergaderruimte?
LaserkamerIn n van de ruimtes schijnen allemaal lasers. Het hele team moet van de ene kant naar de andere kant, maar dan wel allemaal tegelijk en dus met de handen aan elkaar vast

 Bezoek www.fortevenementen.nl

Fort Ministerie een uniek teambuilding spel!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.