Fort Recycle Challenge,bouw je eigen raceauto

Ontwerp, bouw en race met je zelfgemaakte racewagen
De ultieme recycle challenge Ontwerp, bouw en rijd je gerecyclede race-kar over de finish op een hergebruikt fort
Voor deze teambuilding opdracht gebruiken wij alleen materialen die gedoneerd zijn aan ons, of die we uit tweedehands winkels hebben gehaald. Gebruik je eigen creativiteit met deze materialen om de ultieme racewagen te maken samen met je collegas of relaties.
In teams gaat u de wagens ontwerpen, bouwen en racen. Wij kunnen in overleg met u een thema hangen aan de bouwwerken indien gewenst. Samenwerken, communiceren en creativiteit zijn allemaal nodig voor dit teambuilding programma. Bovendien leren uw collegas elkaar van een andere kant kennen en is plezier gegarandeerd met de Fort Recycle Challenge
De Fort Recycle Challenge begint bij de marktkraam. Hier kunt u alle benodigde materialen halen voor uw racewagen. Deze materialen zijn allen gerecycled. Vervolgens gaat ieder team de wagen ontwerpen op papier.
Als het ontwerp af is, wordt er gebouwd. Dit gebeurt onder toezicht van onze medewerkers en met vooral veilige materialen, zoals touw, ducktape en tie wraps. Ook is er bij de marktkraam een aantal gereedschappen, zoals hamers, zagen, etc. Deze worden allen gebruikt met de juiste veiligheidsmaatregelen.
De dag wordt afgesloten met een heuse race Kunnen alle wagens echt rijden? En welke wagen is het meest origineel of duurzaam? Het winnende team wordt natuurlijk gehuldigd door de jury

Fort Recycle Challenge,bouw je eigen raceauto

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.