Festival Nederlandse Dansdagen


-advertentiepositie-



Festival Nederlandse Dansdagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Festival de Nederlandse Dansdagen viert dit jaar op 5, 6, 7 en 8 oktober 2017 haar 20-jarig bestaan. Tijdens dit jubileum presenteert het festival maar liefst vier dagen lang de top van de Nederlandse dans in al haar verschijningsvormen in Maastricht. Van urban dance en avant-garde tot moderne dans en klassiek ballet. Toonaangevende gezelschappen zoals het Nederlands Dans Theater en Scapino Ballet Rotterdam en het beste van jong choreograferend Nederland tonen spraakmakende voorstellingen.

Op unieke locaties in de stad Maastricht programmeert Festival de Nederlandse Dansdagen premières, succesvoorstellingen, open studio’s, exposities en het jaarlijks terugkerende en onvergetelijke dansfeest. Met in deze editie onder meer de unieke festivalproductie Siri Loves Me van Katja Heitmann (winnaar Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2016), de slechts één keer eerder in Nederland vertoonde choreografie Nowhere door Introdans (Dimitris Papaioannou) en een nieuw werk van het internationaal geprezen talent Marina Mascarell.

De kaartverkoop start op 15 augustus. Vrienden van de Nederlandse Dansdagen hebben voorrang in de kaartverkoop en kunnen vanaf 8 augustus kaarten voor het festival kopen. Ontdek, ervaar en vier de rijkdom van de Nederlandse dans. Bekijk het complete programma van Festival de Nederlandse Dansdagen vanaf 8 augustus op nederlandsedansdgen.nl.

 Bezoek www.nederlandsedansdagen.nl

Festival Nederlandse Dansdagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.