Pinkster Outdoor Festival


-advertentiepositie-



Pinkster Outdoor Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Pinkster Outdoor Event is een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak, proeverijen en muziek. Op 2e Pinksterdag ben je welkom bij Outdoorpark SEC Survivals voor dit vrolijke evenement!

Volop activiteiten, eten & drinken en relaxen

Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (vanaf 18 jaar), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer. Ook kunnen kinderen leren hoe je vuur maakt en kunnen zelf een eigen boog maken.

Beleef een heerlijk Pinksteren

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee. Er is ook volop ijs en patat. Case of Coffee serveert vanuit een Italiaanse Piaggio de heerlijkste versgemalen koffie. Brouwerij Bolschout laat je proeven van echte Almeerse streekbieren.

Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken. Je kunt zelf eten meenemen of een barbecuepakket bestellen. Zoek een fijn plekje in het gras, of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis activiteiten

Je betaalt eenmalig € 7,50 p.p. entree en kunt daarna zoveel activiteiten doen als je wilt. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar, zonder extra kosten. Kinderen tot en met drie jaar betalen helemaal geen entree.

Foto's: SEC Survivals.

 Bezoek www.sec-survivals.nl

Pinkster Outdoor Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.