Filosofische wandeling op Radio Kootwijk


-advertentiepositie-



Filosofische wandeling op Radio Kootwijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Filosofeer deze winter mee op de Veluwe: filosoof Diana Blanken en bioloog Jettie van den Houdt helpen je inzichten te verdiepen middel

Filosofeer en wandel mee door de uitgestrekte natuur midden op de Veluwe. Filosoof Diana Blanken en bioloog Jettie van den Houdt stellen vragen om je inzichten te verdiepen en zetten de natuur bij Radio Kootwijk op allerlei manieren daarvoor in. Je gaat in gesprek met andere wandelaars over filosofische vragen rond een actueel thema. De natuurlijke omgeving zorgt voor extra inspiratie. Onderweg of na afloop staat er koffie en thee met iets erbij voor je klaar.

Indien mogelijk bezoeken we ook kort het voormalig zendstation Radio Kootwijk. De activiteit duurt dan tot ca. 13.15u. Dit is niet altijd het geval en is geen vast onderdeel van de activiteit.


Verzamelen voor het zendgebouw. Let op: veel navigatiesystemen kennen deze locatie niet. Kies op de A1 voor afslag 19 Hoenderloo-Apeldoorn en volg de borden. Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer. Afstand: 5 km. Prijs: inclusief koffie of thee met wat erbij. Deze wandeling is qua inhoud niet geschikt voor kinderen. De route loopt over onverharde paden en is daarom niet geschikt voor mindervaliden. Honden niet toegestaan.

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Filosofische wandeling op Radio Kootwijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.