1

Betuwse Tuinenroute 2017


-advertentiepositie-



Betuwse Tuinenroute 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gedurende het weekend van 19 en 20 augustus vindt de 21e editie van de Betuwse Tuinen Route plaats. Aan dit evenement doen 12 tuinen mee die gratis zijn te bezoeken. Alle deelnemers zijn echte liefhebbers die hun enthousiasme voor tuinieren en hun kennis over het beheer en de beplanting graag delen. De tuinen zijn allemaal heel verschillend van aard, ze varieren van cottagetuin tot onder architectuur aangelegde tuinen.

De deelnemende tuinen liggen verspreid over de Betuwe, globaal tussen Arkel, Tiel en Hemmen. De Betuwse Tuinenroute, is een prachtige tocht door de Betuwe die U langs deze sfeervolle tuinen voert. De deelnemende tuinen zijn herkenbaar aan een gele banier en open van 10.00 tot 17.00 uur. Een indruk van de tuinen krijgt U door de beschrijving op de website: www.betuwsetuinenroute.nl.

Tijdens de open tuindagen is uitgebreid de gelegenheid om adviezen en tips te vragen. Ook is het leuk om contacten te leggen met andere tuinliefhebbers of gewoon tijdens een wandeling door de tuinen inspiratie op te doen voor het inrichten van tuinen, vijvers en borders. In veel tuinen is koffie en thee verkrijgbaar, zijn eigen gekweekte planten te koop of is er een kunstexpositie.

Meer informatie kan gevonden worden op: www.betuwsetuinenroute.nl

 Bezoek www.betuwsetuinenroute.nl

Betuwse Tuinenroute 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.