1

Tentoonstelling Wij zijn de Haeghe Groep in het At


-advertentiepositie-



Tentoonstelling Wij zijn de Haeghe Groep in het At

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 1 t/m 10 juni is de tentoonstelling ‘Wij zijn de Haeghe Groep’ in het Atrium Den Haag te zien. De tentoonstelling bestaat uit 12 levensgrote foto’s van medewerkers van het sociaal werkbedrijf Haeghe Groep van de gemeente Den Haag. Zij tonen daarmee het gezicht van de organisatie en vertellen waarom daar werken voor hen zo belangrijk is.

Murat bijvoorbeeld is doof. Maar vooral een gedreven schoonmaker die zijn werk met hart en ziel doet. Hij stelt er een enorme eer in om alles te laten glimmen en blinken. Of Marijke, na haar opleiding in het VSO vond zij een plek bij de Haeghe Groep. In de catering is ze daar helemaal op haar plek. Ze vindt het leuk om met mensen om te gaan. En dat komt in haar baan goed van pas.

En zo zijn er nog tien prachtige foto’s en persoonlijke verhalen van gedreven medewerkers die behalve een afstand tot de arbeidsmarkt, vooral veel talent hebben in het vak dat zij uitoefenen. Dat kan bij de Haeghe Groep in veel verschillende richtingen: van administratie tot groen, van schoonmaak tot catering, van verpakken tot stofferen.

De Haeghe Groep verbindt Hagenaars die wat hulp nodig hebben met werkgevers die staan voor hun product of dienst en die staan voor een inclusieve stad.

De foto’s zijn gemaakt door Ariane Gordijn en de teksten zijn geschreven door Ans Meiborg.

Het Atrium Den Haag is gesloten op 2de Pinksterdag 5 juni 2017.

Meer informatie is te vinden op www.haeghegroep.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Wij zijn de Haeghe Groep in het At
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.