Expeditie Rottumeroog 2017


-advertentiepositie-



Expeditie Rottumeroog 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Altijd al naar een mythisch eiland gewild? Ga deze zomer mee op expeditie naar Rottumeroog. Een unieke kans om te genieten van de rust,

Altijd al naar een onbewoond en mythisch eiland gewild? Staatsbosbeheer organiseert dit jaar 25 expedities naar het Groningse Waddeneilandje Rottumeroog. Een unieke kans om te genieten van de rust en stilte van het Werelderfgoed Waddenzee en een ontmoeting met zeehonden en vele vogelsoorten.

Noodzakelijk voor een goede voorbereiding

Lees de vertrektijden (verschillen per datum) en alles voor een goede voorbereiding in de flyer Belangrijke Informatie (pdf).

  • Duur expeditie: afhankelijk van windrichting en tij. Richtlijn: totale expeditie ongeveer 13 uur, waarbinnen het bezoek aan het eiland +- 4 uur en de vaartocht ca. 3 uur enkele reis (behalve bij extreem laag water, dan duurt de vaartocht langer).
  • Kijk de middag voor je vertrek vanaf 14.00 uur op het Rottum-weblog voor eventuele annulering: bij onveilige weeromstandigheden of erg hoog/laag water gaat de excursie niet door. Dit beoordeelt de schipper.
  • Je boeking is bindend: kom je niet of niet op tijd, dan zijn de kosten voor eigen rekening
  • Bij minder dan 20 deelnemers behoudt Staatsbosbeheer zich het recht voor om de expeditie te annuleren. Je geld wordt teruggestort en je kunt zelf een nieuwe boeking plaatsen.
  • Prijs inclusief: 1x koffie of thee bij aankomst, lunchpakket voor onderweg (4 volkorenbroodjes met ham en kaas, mueslibol, appel en water) en een kom groentesoep op de vaartocht terug. Vegetarisch graag bij de boeking aangeven.Tegen contante betaling zijn aan boord extra koffie/thee, drankjes en versnaperingen verkrijgbaar.
  • Let op: deze excursie is zwaarder en langer dan gemiddeld, en daarom niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en minder validen
  • Honden niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Expeditie Rottumeroog 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.