1

Theater DoeDagen op Kunstfort Asperen


-advertentiepositie-



Theater DoeDagen op Kunstfort Asperen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Theater DoeDagen op Kunstfort Asperen 13 juli en 19 augustus Genieten van kindertheater op de omwalling van een fort? Verrast worden door je kind op een plek die doordrenkt is van historie, kunst en cultuur?Dat kan op donderdag 13 juli en op 19 augustus tijdens de eerste Theater DoeDagen van de Vlinderfabriek op KunstFort Asperen.
Een unieke gelegenheid voor kinderen van groep 5 tot en met 8 om met elkaar een voorstelling te bedenken, te maken en op te voeren voor ouders, grootouders, broertjes, zusjes en iedereen die wil komen kijken.
De Vlinderfabriek uit Culemborg is een initiatief van Sylke van de Calseijde en Claudette Efrosina. Beiden hebben de afgelopen 20 jaar hun sporen verdiend binnen het jeugdtheater door het geven van lessen en het ontwikkelen en uitvoeren van kunst educatieve projecten.
Wij willen kinderen en jongeren het creatieve en grenzeloze van theater laten ontdekken en een podium bieden aan hen die willen leren spelen, acteren en fantaseren. De Vlinderfabriek werkt vanuit Culemborg en Breda en maakt theater op maat en altijd op locatie, aldus van de Calseijde.
De Theater Doe Dag op het KunstFort start met een korte workshop fysiek theater, gevolgd door een workshop acteren. Daarna gaan de kleine acteurs en actrices onder begeleiding van de regisseur aan de slag met het script voor de voorstelling Tussenland.
Bij dit theaterproject laten we ons inspireren door het boekje Hou je dapper van Leendert van der Valk dat gaat over het dagelijkse leven van soldaten op Fort bij Asperen. We verbinden verhalen van vandaag en vroeger met deze bijzondere locatie waarbij het dagelijkse leven in en om het Fort centraal staat, vertelt een enthousiaste Efrosina.
In het laatste deel van de middag wordt het zelfbedachte verhaal geoefend en om 16.30 uur mag iedereen komen kijken naar de premire van TussenlandKosten: 25,00 per kind voor 1 van beide middagen, incl. drinken en wat lekkers.Locatie: KunstFort Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy. Tijden: 12.30 tot 17.00 uur.
Inschrijven per mail via tussenland@vlinderfabriek.nl onder opgave van gewenste datum, naam en leeftijd van kind en telefoonnummer van ouder.Voor eventuele vragen bel San Kranenburg | 06-30223031. Voor meer informatie zie www.vlinderfabriek.nl.

 

Theater DoeDagen op Kunstfort Asperen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.