1

Polsstokhoogspringen in centrum Zaandam


-advertentiepositie-



Polsstokhoogspringen in centrum Zaandam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

NAAR ONGEKENDE HOOGTE

Polsstokhoogspringen in het centrum van Zaandam door 16 (inter)nationale toppers in een spectaculaire setting.
Met het fondsenwervende evenement “naar ongekende hoogte” op zondag 3 september op de Rozengracht is Zaanstad deze dag Polsstokhoofdstad van Nederland. Steden als Innsbruck en Leuven gingen ons voor en Aken is inmiddels beroemd om zijn “Domspringen”. In Nederland is in het verleden ook een aantal maal een dergelijk evenement georganiseerd. Wij gaan dit spektakel nu naar Zaanstad halen. Een absoluut topsportevenement in de Zaanstreek.
De opbrengsten van het evenement, welke gratis toegankelijk is, gaan naar Stichting Pole Position. De stichting die er zorg voor draagt dat mensen met een verstandelijke beperking naar de sportwedstrijd van hun dromen kunnen of hun sportidool kunnen ontmoeten.
Inmiddels hebben onder andere 15-voudig Nederlands kampioen Rianna Galiart (tevens ambassadrice van de stichting), 12-voudig Belgisch kampioen Fanny Smets en Nederlands recordhouder Menno Vloon toegezegd naar Zaandam te komen. Komende maanden zullen daar nog een aantal (inter)nationale toppers aan toegevoegd worden.

Naast de wedstrijdbaan kan er genoten worden van een hapje en een drankje en zal er een heus kidsplein ingericht worden. Uiteraard is daarbij de mogelijkheid om met de atleten in contact te komen en zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen en vragen te stellen.
De vrouwenwedstrijd start om 14.00, de heren om 16.45 uur. Rond 18.30 uur is het evenement ten einde.

 Bezoek www.stichtingpoleposition.nl

Polsstokhoogspringen in centrum Zaandam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.