Snotje en Wratje show - Poppenshow voor families


-advertentiepositie-



Snotje en Wratje show - Poppenshow voor families

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op woensdag 11 oktober 2017 zijn alle kinderen (met mama's en papa's) van harte welkom op de première van Snotje en Wratje. Deze vrolijke poppenshow is dan gratis te bezoeken, voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over de voorstelling:

Monsters Snotje en Wratje hebben hun laatste waarschuwing op het werk gekregen: Als ze niet snel leren om eng te zijn, worden ze ontslagen. Ze besluiten zichzelf te bewijzen door zich onder het bed van de kleine Lenthe te verstoppen en haar bang te maken. Maar als snel blijkt dat Lenthe ze niet eng vindt, maar juist schattig! Lenthe besluit de monsters te leren hoe ze eng moeten zijn, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk…

Deze POPulaire voorstelling is het theaterdebuut van Voila Media & Entertainment. Het spel wordt geleverd door Roger Meulenberg, Melanie Meulenberg-Ansems en Laura Voigtmann. Ondanks dat de voorstelling vooral gericht is op kinderen van 4-8 jaar, wilt Voila Media & Entertainment zeker ook ouders aanmoedigen om deze voorstelling te bezoeken: ‘Het voornaamste doel is natuurlijk het amuseren van kinderen, maar daarnaast hechten we ook veel waarde aan het maken van familieherinneringen. We willen met deze voorstelling gezinnen dichter bij elkaar brengen & het gehele gezin een lach bezorgen, zowel voor de kids als voor de ouders zit er genoeg humor, beleving en een beetje nostalgie in verwerkt’ – (Laura Voigtmann). De première van deze voorstelling vindt plaats op 11 oktober en daarna gaat hij toeren door de Limburgse scholen, culturele activiteiten en (kleine) theaters.

Toegang is gratis. Van tevoren reserveren via: info@bibliotheeklandgraaf.nl Na de show is er de mogelijkheid om met de cast en poppen op de foto te gaan.

 Bezoek www.voilamedia.nl

Snotje en Wratje show - Poppenshow voor families
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.